Cine suntem

Shaormeria Baneasa: proaspat, ieftin, gustos

Nu o sa spunem despre shaorma noastra nici ca e cea mai buna, nici ca e cea mai bine pregatita, insa vom spune cu buna-credinta ca la Shaormeria Baneasa clientul este intotdeauna in centrul atentiei. Din 2012 si pana acum multi oameni flamanzi ne-au trecut pragul si au plecat si cu burtile, si cu buzunarele pline. Clientul este pe primul loc, asa ca totul este gandit spre beneficiul cumparatorului infometat.

Produsele pe care le gasesti la Shaormeria Baneasa sunt intotdeauna proaspete. Carnea din shaorma pe care tocmai ai comandat-o sau pe care te gandesti sa o comanzi acum nu a fost niciodata congelata, iar legumele savuroase sunt achizitionate direct de la producatori de incredere. Mai mult, castravetii acri pe care ii adori in shaorma ta sunt murati de catre noi, dupa o reteta de familie. Chiar si sosurile delicioase, care dau shaormei gustul specific, sunt facute pe loc de catre bucatarii nostri, dupa o reteta secreta. Totul este proaspat si controlat, pentru ca tu sa te poti bucura de cel mai bun gust fara sa te temi pentru sanatatea ta.

Nu este, deci, de mirare ca atat de multi oameni lauda gustul si calitatea regasite la Shaormeria Baneasa. Inca de la prima muscatura te intampina o simfonie de arome, care se revarsa in gura ta si iti incanta toate simturile. O shaorma in care rosiile chiar au gust de rosii, iar carnea este fezandata cu ingredientele potrivite pentru a-i valorifica aroma; asta te asteapta la Shaormeria Baneasa. Te-ai astepta ca asemenea bunatati sa vina la pachet cu un pret piperat (asa cum e intampla adesea), insa nu e cazul. Asa cum spuneam, clientul este in centrul atentiei. Tocmai de aceea, la Shaormeria Baneasa bugetul tau nu o sa dicteze niciodata ceea ce vrea stomacul tau sa manance.

Pentru prima data de cand a aparut conceptul de mancare pregatita in fata clientului, shaorma de pui este la acelasi pret cu shaorma de vita. Asta iti permite sa iti alegi meniul favorit fara sa te gandesti la bani! In ultimii trei ani, clientii nostri au fost foarte multumiti de serviciile si calitatea pe care le-au primit din partea Shaormeriei Baneasa. Asta ne-a permis sa ne extindem in alte trei locatii suplimentare, toate aliniindu-se acelorasi etaloane de excelenta aplicate in locatia din Baneasa.

Astfel, puteti gasi Shaormeria Baneasa in apropiere de facultatea Bioterra, dar si in zona Pipera. In plus, la fiecare drum spre munte, te poti opri la Shaormeria Baneasa pe DN1A. Daca shaorma nu este favorita ta, pe DN1A vei gasi in curand si o pizzerie cu un mediu variat si bogat si cu aceeasi calitate a produselor cu care ne-am obisnuit deja clientii.